House Extension Clayhall - IG5

This project required us to design and construct a rear extension with a full ground floor renovation. The extension was used to create a new modern fitted kitchen and dining room area with large folding doors leading out to the new patio area, which we also professionally designed and constructed. Along with this, large roof lighting was installed to bring in lots of light.

The kitchen was created from the current living room area and also made extended space for a new utility room. The entire ground floor received new flooring with under floor heating powered by a new heating system, which included a 300L cylinder. The interior walls were skimmed and decorated and the external walls of the property were rendered using silicone technology.

The redesign made way for a new ground floor bathroom, which was professionally designed by our in house team.

This project took a total of 18 weeks from concept to completion and we liaised with building control throughout.