House Extension - Walthamstow

This project required the design and construction of a rear double storey extension and the removal of the existing wall between the house and the extension by fitting a steel frame to create an open plan dining living area finished in a contemporary style with triangular over-head windows bringing in natural light. We also used yellow stock brick to match the existing house to the new extension creating a natural finish.

We also designed and finished a new bathroom complete with tiling and fitted appliances, keeping in line with the new contemporary style of the rest of the property. A new custom fitted kitchen was installed along with matching fixtures and fittings. The entire ground floor was then fully decorated and new flooring was installed, which included under floor heating.

The extension to the property uses high performance folding sliding doors to lead out to the garden where we also added a fresh new patio complete with ground lighting.

This project took a total of 16 weeks to complete.