House Extension - Wanstead

In this project our client required us to build an extension to the rear of their property, which created a new kitchen and dining area and toilet room all located on the ground floor.

The location of the property was a conservation area so our specialists used yellow stock bricks to match the existing style of the property. We installed reclaimed wood flooring to keep with the Victorian style of the original floor.
We then installed a minimalistic custom fitted kitchen with matching inbuilt ceiling lights.

Large folding doors were added to the rear of the property and a large aluminum framed glass roof was installed to let in as much natural light as possible. The whole space was decorated in a beautiful contemporary style.

The project took 10 weeks to complete from start to finish.